top of page

4 maart 2020 Informatie-avond Bezieling in je Loopbaan

Sta je op een kruispunt in je carrièrepad of zoek je naar meer vervulling in je werk, dan is dit traject zeker een aanrader. Wil je onderzoeken of dit traject wat voor je is, kom dan naar de informatieavond. Hierop lichten we het traject en onze manier van werken toe en kun je kennismaken met de begeleiders. Ik ben als loopbaancoach verbonden aan dit traject en zal ook aanwezig zijn op de informatie-avond.

 

Het volgende traject in Amsterdam start op 20 maart. Voor meer info zie: ITIP site.

Gratis

13 maart 2020 Webinar Betekenisvol Leiderschap 12.00 uur

Deze tijd heeft leiders en ondernemers nodig, die het verschil willen maken. En in staat zijn vanuit een breed perspectief te kijken en te handelen. Een betekenisvolle ondernemer/ leider is iemand die aanwezig is in het moment, en vanuit focus, helderheid, creativiteit en compassie zichzelf en zijn onderneming in dienst stelt van anderen en de wereld.

Deze kwaliteiten zijn in ieder mens in potentie aanwezig en zijn het fundament van excellent (persoonlijk) leiderschap. Maar als we heel eerlijk zijn, schieten we vaak tekort vanuit deze potentie te handelen. Enerzijds omdat we gevangen zitten in reactieve patronen, anderzijds omdat we in een wereld leven die ons omringt met onbeperkte afleiding. Deze patronen en afleidingen trekken ons weg van het huidige moment en weerhouden ons om naar onze eigen wijsheid te luisteren en vanuit het brede perspectief IK | WIJ | WERELD te kijken.

Gratis

Dinsdag 7 april 2020 Inspiratieavond Bezieling in je Loopbaan

Er is een ding op de hele wereld
dat je nooit mag vergeten.

Wanneer je alles vergeet, maar dat ene niet,
dan hoeft jij je nergens zorgen over te maken.

Maar wanneer je overal aan denkt,
alles doet en niets vergeet,
maar je vergeet dat ene,
dan heb je eigenlijk niets gedaan.
Rumi

Wat is dat ene voor jou in je loopbaan? Wat van jezelf mag je niet vergeten? Dat is de centrale vraag op deze loopbaaninspiratie avond.  In 2,5 uur doe je een klein onderzoek  naar wat voor jou essentieel is in je werkende bestaan. En wat dit kan betekenen in je dagelijks (werkende) leven.

  • Ben je nieuwsgierig naar je eigen bezieling. Naar dat éne waarvoor jij je bed uit komt…

  • Twijfel je wel eens over de passendheid van je huidige baan…

  • Heb je het gevoel vast te zitten in je werk…

  • Ervaar jij je werk als hard werken en kom je met weinig energie thuis….

 

…. dan is deze avond echt iets voor jou!

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Locatie: Amsterdam

Onder begeleiding van Kai von Rosenberg en Edith ter Hoeven

€ 15,-

Stadsverlichting, elke 2e zondag van de maand

Iedere maand komen mensen in meer dan 1000 huiskamers over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld! Wees welkom vanaf 19.45. Meditatie van 20.00 uur tot 21.00 uur. Deelname is gratis.

Gratis

Please reload

bottom of page