© 2018 by Olga van de Velde | Zandersbuurt 60 | 1813 SW Alkmaar | 06 266 58 012

Nieuwe Leiders zijn leiders met een open mind, een open hart en een open wil!

Mindful Leiderschap

De wereld en de markt veranderen steeds sneller. Een moderne leider wil een flexibele organisatie kunnen bouwen die hier snel en innovatief op inspringt. Zónder oude vertrouwde succesformule en mét de bereidheid kwetsbaar te zijn door te experimenteren. Verantwoordelijkheden lager in de organisatie te durven leggen via zelfsturende teams

 

Dit vraagt een andere manier van leidinggeven: Mindful Leidinggeven.

 

Mindful Leiderschap is leidinggeven met een open houding voor de veranderende omgeving, ondanks de waan van de dag. Je bent met volle aandacht aanwezig bij alles wat je doet. Je merkt op wanneer je impulsief reageert en bent in staat om dan bewust afstand te nemen. Je creëert ruimte voor jezelf én voor je medewerkers, waardoor je vanuit een helder bewustzijn acteert. Je ziet wat er nodig is en handelt daar naar. Je coacht medewerkers in het benutten van hun volle potentieel en faciliteert vanuit vertrouwen. Zo creëer je een bedding voor ontwikkeling en innovatie.

Mindful Leiderschap Programma

In een 10-weeks coachprogramma train je de vaardigheden, die nodig zijn om met volle aandacht aanwezig te zijn, leer je deze toe te passen in interactie èn leer je je open te stellen voor je intuïtieve wijsheid. Het traject is gebaseerd op de 8-weekse MBSR/MBCT en op Theory U van Otto Scharmer.

In een vrijblijvend gesprek, vertel ik je graag meer over het traject.

Dit traject is ontwikkeld door MindfulBizz,

waarvan ik één van de oprichters ben.