© 2018 by Olga van de Velde | Zandersbuurt 60 | 1813 SW Alkmaar | 06 266 58 012

Stressmanagement

Een leven zonder stress
is een illusie, 
vrijer leven van stress, niet.

Gejaagd gaan we door het leven. Als we niet rennen van de ene afspraak naar de andere, rennen we in gedachten wel heen en weer tussen verleden en toekomst of vullen we "lege tijd" op met sociale media. 

 

Aandacht voor dat wat we aan het doen zijn of voor degene met wie we in gesprek zijn, kunnen we moeilijk opbrengen. Laat staan even met aandacht stilstaan bij onszelf, bij wie we ten diepste zijn en wat we van belang vinden in werk en leven.

Zo rennen we door, voorbijgaand aan dit moment, zonder te weten of we het goede doen, zonder zin te geven aan dat wat op ons pad komt. Gevoelens van geleefd worden, van niet vervuld zijn, gevangen zitten tussen deadlines en verwachtingen, dringen zich op.

 

Innerlijke rust is ver te zoeken. Zelfs genieten lijken we te zijn afgeleerd. 

 

Mindful coachingstraject

Als je wilt leren op een andere manier met stress om te gaan, nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of een coachingstraject daarbij kan helpen. De invulling van dit traject stem ik af op jouw specifieke ontwikkelwens. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw stressoren in kaart brengen, aandacht management trainen, maar ook leren prioriteiten stellen en keuzes maken, zodat je weer met meer plezier en zin je werk kan doen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

FAQ

Over tarieven en vergoedingen